naar de content

Inloggen lopers en rollers

Nog geen inlognaam? Klik hier om uzelf aan te melden!

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

Koninklijke Weg op TV

Tracks&Trails bewandelt de Koninklijke Weg

Koninklijke Weg op TV

Tracks&Trails verkent de Koninklijke Weg. Tracks&Trails ‘bewandelt’ de route (uiteraard) op geheel eigen wijze, start in Apeldoorn en eindpunt in Den Haag.

Met een uitstapje naar het Klompenpad in De Glind bij Amersfoort en een bezoek aan het natuurgebied De Groene Jonker bij de Nieuwkoopse Plassen is Tracks&Trails een echt Hollandse uitzending (inclusief weersomstandigheden). De TV-uitzending van de aflevering Koninklijke Weg was zondag 27 april (herhaling op 3 mei) op RTL-4.

Belevenissen

Tracks&Trails biedt kijkers en lezers de gelegenheid om zich te informeren over bestemmingen en potentiële belevenissen en informeert tegelijk over producten en services die de wandel- en bergsport tot een gezonde, veilige en ontspannende activiteit maken.

Koninklijke geschiedenis komt tot leven

Adri Ulfman, initiatiefnemer van Tracks&Trails: ‘De Koninklijke Weg brengt je niet alleen bij de koninklijke paleizen maar brengt ook onze koninklijke geschiedenis tot leven. De combinatie met het oer-Hollandse klompenpad en het natuurgebied vol met typisch hollands gevogelte levert een heuse NL-aflevering op. Passend bij dit moment.’

Heeft u de uitzending gemist? Hier kunt u Tracks&Trails op de Koninklijke Weg bekijken.

Magazine

Het Tracks&Trails magazine is vanaf eind mei 2014 (gratis) verkrijgbaar via outdoorspecialisten Kompas Outdoorworld (Heerhugowaard), Outdoor XL (Barendrecht) en Buitensport Four Seasons (Duiven); of via de website www.tracksentrails.nl.

KNBLO-NL partner Tracks&Trails

Tracks&Trails heeft partners die voor inhoudelijke en promotionele ondersteuning zorgen. Dat zijn de sportbonden KNBLO-NL (dé wandelsportorganisatie van Nederland) en de NKBV (dé vereniging voor bergwandelen, alpinisme en sportklimmen) alsmede de media Bergen Magazine, Bergwijzer.nl en Op Lemen Voeten (allemaal publikaties van Virtu media).

Wandelgids bestellen

Na het zien van de uitzending enthousiast geworden over de Koninklijke Weg? Lees hier hoe u de wandelgids Koninklijke Weg kunt bestellen.

Meer nieuws

Wandelen met koninklijke allure

Juist in 2013, sterker nog: in de maand van de Kroning, bestond het wandelpad Koninklijke Weg vijf jaar. Een ideaal moment voor oranjegezinde wandelaars om ook eens zelf een koninklijk pad op te gaan. Lees verder

Theehuis Mon-Chouette nu ook toegankelijk

Theehuis Mon-Chouette in Leusden heeft een aantal aanpassingen gedaan waardoor rolstoelers nu ook kunnen genieten van een kopje thee of iets anders in dit gezellige theehuis. Lees verder
Overzichtskaart de koninklijke weg