naar de content

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

In beeld

Televisie

TV-programma Tracks&Trails besteedde in een van haar afleveringen aandacht aan de Koninklijke Weg. U kunt de uitzending hier bekijken.

Foto's

Op deze pagina vindt u fotoalbums van de Koninklijke Weg.

U vindt onder andere foto´s van de Openingsloop. Per dag worden foto´s getoond van de tocht die de deelnemers tussen 30 maart en 4 april 2008 aflegden van Den Haag naar Apeldoorn.

De foto's van de Openingsloop in de albums dag 1 tot en met dag 6 werden gemaakt door Guus Tetelepta. Guus nam zelf als lid van het Astmafonds met succes deel. Onderweg verbaasde hij de overige deelnemers door kilometers extra te lopen met zijn camera, om telkens weer tijdig ter plaatse te zijn om mooie foto's te maken. 

Overzichtskaart de koninklijke weg