naar de content

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

Gemeente Reeuwijk neemt Groene Tafel in gebruik

Gemeente Reeuwijk neemt Groene Tafel in gebruik

Langs het Wonnepad is een Groene Tafel geplaatst. Hierdoor wordt het wandelaars en rolstoelers die de Koninklijke Weg afleggen mogelijk om ook in Reeuwijk langs de route even uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving.

Op maandag 13 oktober werd in Reeuwijk aan het Wonnepad op feestelijke wijze een Groene Tafel langs de Koninklijke Weg in gebruik genomen.

Bij de opening spraken burgemeester J. Elzinga en Cees van Helteren van Stichting Groen en Handicap de aanwezigen toe. Door Els Vroegh-Tas werd een exemplaar van de wandelgids overhandigd aan de heer Elzinga. Els Vroegh-Tas was in april één van de 6 deelnemers die de gehele Koninklijke Weg aflegden waardoor de Koninklijke Weg officieel in gebruik werd genomen.

Meer nieuws

Theehuis Mon-Chouette nu ook toegankelijk

Theehuis Mon-Chouette in Leusden heeft een aantal aanpassingen gedaan waardoor rolstoelers nu ook kunnen genieten van een kopje thee of iets anders in dit gezellige theehuis. Lees verder

Nu ook gesproken versie voor visueel gehandicapten

Voor visueel gehandicapten is de route nu ook beschikbaar in een gesproken versie. Lees verder
Overzichtskaart de koninklijke weg