naar de content

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

Eigenaar en idee

Eigenaar en idee

De Koninklijke Weg loopt van Noordeinde, via Soestdijk naar Het Loo en rolt door het Groene hart, over de Utrechtse Heuvelrug en via de Veluwe over 170 kilometer. Het is een initiatief van het toenmalige KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL)*. KNBLO-NL werd met het idee benaderd door Aalt van de Glind, de geestelijk vader. Deze website stelt zich ten doel zoveel mogelijk mensen te stimuleren om de Koninklijke Weg af te gaan leggen. Ieder op zijn of haar eigen manier, lopend, rollend, handbikend.

Meld u aan op de website met een login naam en wachtwoord. U kunt dan uw eigen 'Ervaringen' plaatsen.

* Met ingang van 1 januari 2015 zijn de Nederlandse Wandelsport Bond (NWB) en KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL) gefuseerd tot de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN).

Overzichtskaart de koninklijke weg