naar de content

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

De Groene Tafel

De Groene Tafel Twee vrienden. De één al een jaar of 25 actief als begeleider van mensen met een verstandelijke handicap. En al jarenlang meubelontwerper, met als specialisme: maatwerk. De ander ook een kwart eeuw werkzaam in de wereld van de mensen met een lichamelijke handicap. En al jarenlang actief om de toegankelijkheid van natuurgebieden te verbeteren, zodat ook mensen met een functiebeperking daar gebruik van kunnen maken.

Combineer al die kennis en kunde, en er ontstaat een nieuw idee, een nieuw product: De Groene Tafel. Een tafel voor iederéén: mensen met of zonder handicap, moeders en vaders met een kinderwagen, mensen die slecht ter been zijn, ouderen, jongeren, kinderen. Noem maar op.

Wij maken een picknick-/recreatietafel die voor iedereen bruikbaar is. We hebben hem 'De Groene Tafel' genoemd. Het is een multifunctionele, natuurvriendelijke, gemakkelijk te onderhouden buitentafel, die geplaatst kan worden in natuurgebieden, bij verzorgings- en verpleeghuizen, bij revalidatiecentra en buurthuizen. Maar ook bij particulieren in de tuin, in een gemeentelijk park. Kortom: overal waar behoefte is aan een stevige, mooie, milieuvriendelijke, gemakkelijke tafel. Een tafel waaraan je alleen of samen met anderen je krant leest, je koffie of thee drinkt, een gesprek voert, een boek leest. Of gewoon even voor je uit zit te staren.

Overzichtskaart de koninklijke weg