naar de content

Bestel de wandelgids 'Koninklijke Weg'

Wilt u alle trajecten van de Koninklijke Weg bekijken? Wilt u de bijzondere route lopen? Bestel dan de wandelgids 'Koninklijke Weg', of een van de andere producten.
Klik hier om naar de bestelpagina te gaan.

Quote

Wandelen is gezond, laat mensen kennismaken met natuur en brengt mensen in contact met elkaar. Het valt toe te juichen als er routes beschikbaar zijn die geen obstakels bevatten voor mensen met een beperking. mr.dr. Jan.Peter Balkenende, premier ten tijde van de totstandkoming van de Koninklijke Weg

Alfabetisch overzicht van de wandelbuddy's van de Koninklijke Weg

Alfabetisch overzicht van de wandelbuddy's van de Koninklijke Weg

Hieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de wandelbuddy's. U kunt met hen een afspraak maken door via e-mail contact op te nemen. Van elke wandelbuddy is een korte persoonlijke beschrijving vermeld. 

Ina Bensink:

vrouw, 55 jaar en woont in Leusden. Ina wandelt voor de ontspanning, weer of geen weer. Ze wandelt op alle tijden van het jaar want ieder seizoen heeft zijn eigen bekoring. Wil genieten van de omgeving en de natuur en is beschikbaar voor alle etappes van de Koninklijke Weg.

   

Ans Bonekamp:

vrouw, 64 jaar en woont in Utrecht. Ans is beschikbaar voor alle etappes vanaf Bodegraven. Ans is een sportieve wandelaar en een rustige natuurgenieter. Voor de liefhebber: ze kan gemakkelijk 25 kilometer per dag lopen.

 

Els Bongers:

vrouw, 63 jaar en woont in Bemmel. Ze loopt graag lange afstanden en geniet van alles om haar heen, zo ook van een kopje koffie tijdens een rustpauze. Wandelen is voor haar inspanning en ontspanning en een kilometertje meer of minder is voor haar geen probleem. Beschikbaar voor alle etappes van de Koninklijke Weg.

 

Annemarie Booij:

vrouw, 57 jaar en woont in Bilthoven. Ze wandelt voor haar plezier en om van de natuur te genieten. Per dag loopt ze liever niet meer dan 20 kilometer. Ze is beschikbaar voor het traject Maarssen-Leusden-Zuid. Annemarie is niet bang voor een spatje regen maar als het giet blijft ze binnen.

                          

Joop Bruins:

man, 65 jaar en woont in Utrecht. Hij loopt graag lekker door met het oog voor de omgeving en uiteraard de medewandelaar. Is beschikbaar voor alle routedelen tussen Woerden en Huis ter Heide. Hij geniet van het buiten zijn en van de ontmoeting met andere mensen. Loopt het liefst een wandeltocht van 10 tot 25 kilometer, bij voorkeur buiten het zomerseizoen.

 

Elly Correljé – Hereygers:

vrouw, 60 jaar en woont in Rijssen (overijssel). Ze is beschikbaar voor alle etappes, vooral in de weekenden. Ze is een wandelaar in hart en ziel. Rust, ontspanning en de natuur zijn belangrijker dan het wandeltempo. Er moet tijdens de wandeling plaats zijn om een tijdje te rusten, wat te drinken en te eten.

 

Monique van Driel:

vrouw, 58 jaar en woont in Barendrecht. Ze vindt het leuk om Nederland al wandelend te leren kennen. Regen is niet haar favoriete weertype maar kou en warmte geven geen bezwaar. Het lijkt haar leuk de Koninklijke Weg helemaal te lopen maar ze is er ook voor in om andere routes te lopen.

 

Wilma van Drunen:

vrouw, 66 jaar en woont in Gouda. Ze is heel graag buiten en wandelt al jaren over bergen en door dalen. Is beschikbaar voor de etappes tussen Boskoop tot Apeldoorn. Al wandelend geniet ze van de kleuren en geuren en van alle diergeluiden in de natuur. Wandelen - het liefst bij een temperatuur van tussen de 10 en 21 graden - is goed voor lijf en leden en op een mooi plekje even lekker uitrusten maakt de dag voor haar compleet. Regen vindt ze niet leuk.

 

Harry Eckhardt:

man, 62 jaar en woont in Cuijk. Hij wil de Koninklijke Weg helemaal lopen. Harry wandelt voor de ontspanning, de gezelligheid en het onbekende. Hij is een fervent 4daagse-loper en zijn grootste avontuur was De Camino.

 

Jenny van der Helm:

vrouw, 41 jaar en woont in Den Haag. Zij is beschikbaar voor de etappes van Den Haag tot Putkop. Jenny wandelt voor haar plezier, is graag buiten en wil van Nederland genieten en het liefst in de natuur.

 

Karin Jacobs:

vrouw, 52 jaar en woont in Zoetermeer. Ze wil per dag beslist niet meer dan 20 kilometer lopen. Ze houdt niet alleen van lekker stappen maar ook van gezelligheid en onderweg over van alles en nog wat kletsen. Mooi weer of regen, maakt niet uit. Beschikbaar voor alle etappes.

 

Sandra Klein Lenderink:

vrouw, 39 jaar en woont in Maarssen. Kan heel wat kilometertjes per dag aan. Sandra loopt ieder jaar de 4Daagse Nijmegen en vele andere (on)georganiseerde tochten. Zij is beschikbaar voor alle etappes van de Koninklijke Weg en wandelen is voor haar een mooie combinatie van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning. Gewoon genieten in de natuur. Blijft voor een buitje niet thuis.

 

Aad Koelewijn:

man, 50-plus en woont in Capelle aan de IJssel. Aad is een fervent wandelaar en heeft de 4Daagse Nijmegen al 15 keer gelopen. Wandelen is voor hem genieten, pratend of zwijgend lekker buiten zijn. Een terrasje pikken hoort daarbij.

 

Xander van Laarhoven:

man, 42 jaar en woont in Lochem. Xander is beschikbaar voor alle etappes. Xander wandelt voor de ontspanning en geniet van wat groeit en bloeit. Loopt graag een lange afstand, 20/30 km. Wil de route best een keer helemaal achter elkaar lopen met een visueel gehandicapte wandelaar die dat ook graag wilt.

 

Ed Nicolaas:

man, 68 jaar en woont in Arnhem. Ed is beschikbaar voor de etappes tussen Lage Vuursche en Apeldoorn. Ed houdt van doorstappen maar past zich gemakkelijk aan het tempo van zijn wandelmaatje aan. Een rustpauze op zijn tijd is voor hem evenzeer genieten. Als het regent maakt hij liever een andere afspraak.

 

Johan Pierik:

man, 66 jaar en woont in Tiel. Hij is beschikbaar voor de etappes die per openbaar vervoer te bereiken zijn en wandelt bij voorkeur op dinsdag. Wandelt het liefst in een natuurlijke omgeving en vindt rustpauzes heel belangrijk.

 

Rina Prins – Bourgonje:

vrouw, 51 jaar en woont in Vaassen. Rina is beschikbaar voor de etappes van Den Treek tot Apeldoorn. Ze wandelt voor de ontspanning, maakt graag een praatje onderweg en maar kan heel stil zijn als de natuur daarom vraagt.

 

Eveline Rossenaar:

vrouw, 53 jaar en woont in Amsterdam. Is beschikbaar voor alle etappes van de Koninklijke Weg. Wandelen betekent voor haar: lekker buiten zijn. Dat kan in een stedelijke omgeving zijn, maar de bossen en de hei hebben haar voorkeur. Eveline heeft genoeg gespreksstof op maatschappelijk en wetenschappelijk terrein.

 

Fred Ruiterman:

man, 63 jaar en woont in Alkmaar. Fred wandelt voor de ontspanning maar het moet wel lekker weer zijn, niet teveel regen, niet te warm, niet te koud. Een rustpauze op zijn tijd om de accu weer op te laden is niet te versmaden.

 

Ruud de Rijke:

man, 59 jaar en woont in Cuijk. Ruud kan per dag 40 kilometer lopen en is beschikbaar voor de etappes van Lage Vuursche naar Apeldoorn. Ruud wandelt voor de ontspanning, is een natuurgenieter en wil, op zijn tijd, lekker doorstappen.

Fred van der Valk:

man, 52 jaar en woont in Cuijk. Fred stapt graag flink door maar gezelligheid staat voorop. Is, bij tijdig overleg, beschikbaar voor alle etappes.

 

Georgette Verbart:

vrouw, 53 jaar en woont in Amerongen. Is beschikbaar voor alle etappes maar heeft een voorkeur voor de trajecten die per openbaar vervoer bereikbaar zijn. Georgette wandelt voor haar plezier en het liefst met andere mensen. De weersomstandigheden houden haar niet zo gauw thuis. Geniet met volle teugen van de natuur maar een lekkere rustpauze heeft ook zijn bekoringen.

 

Dorine Verhoeven:

vrouw, 63 jaar en woont in Schiedam. Ze wil maximaal 25 kilometer per dag lopen. Ze is beschikbaar voor alle etappes en het is voor haar altijd een plezier om te kunnen wandelen. Lekker doorstappen vindt ze prima maar eens even de tijd nemen om iets moois onderweg wat beter te bekijken, vindt Dorine een aangename bezigheid. Ze let goed op de weersverwachting want een hele dag in de regen lopen vindt ze maar niks.

 

Tjep de Vries:

man, 63 jaar en woont in Olst. Kan per dag maximaal 25 kilometer lopen. Tjep is een sportieve wandelaar die onderwijl graag van de natuur wil genieten. Is voor alle etappes beschikbaar maar heeft de voorkeur om die in westelijke richting te lopen, dus van Apeldoorn naar Den Haag. Maakt onderweg graag foto’s en is een vogelliefhebber.

 

Gerda van Walbeek – van Tellingen:

vrouw, 69 jaar en woont in Voorst. Ze is beschikbaar voor alle etappes. Gerda stapt het liefst lekker door en is beschikbaar voor alle etappes van de Koninklijke Weg. Ze heeft al heel wat lange afstandspaden in Nederland gelopen en vindt wandelen een lekkere inspanning om te ontspannen. Afstanden van 15 tot 25 kilometer per dag zijn geen probleem.

 

Overzichtskaart de koninklijke weg